Dierenhotel de Veldhoven

Wie zijn wij


Dierenhotel "De Veldhoven" is gelegen in het buitengebied van Hilvarenbeek. Wij zijn het verblijfadres voor uw huisdier tijdens uw vakantie, voor dagopvang maar ook tijdens oud & nieuw in het geval van vuurwerk.De geschiedenis van ons bedrijf


Ruim 25 jaar geleden ben ik, Wil Reijrink, met de steun van mijn vrouw Annie, het hondenpension begonnen. De reden hiervoor is mijn passie voor dieren. Wij hebben van vroeger uit altijd al allerlei huisdieren gehad. Ik merkte dat ik makkelijk contact kon maken met huisdieren en dat ik ze wat kon leren. Ik ben begonnen met het opvangen van een paar honden van bekenden. Dat beviel zo goed dat ik het ben gaan uitbreiden. Door mond tot mond reclame is het bedrijf verder gegroeid.

We zijn een echt familiebedrijf, onze zoon Rob heeft dezelfde passie als ik voor dieren en helpt dan ook al jaren mee met het verzorgen van onze gasten.


Ik ben Rob Reijrink, ik ben opgegroeid tussen de dieren op onze boerderij. We hebben altijd honden en poezen gehad en daar heel veel mee gespeeld. Toen mijn vader Wil met het hondenpension wilde beginnen was ik meteen enthousiast. Vanaf het begin help ik naast mijn werk mee in het pension.


Ik ben Bregje Reijrink- de Vet. Wij hebben thuis altijd honden gehad. Dus toen Rob aangaf dat hij het dierenhotel over wilde nemen, was ik meteen enthousiast. Ik hielp in de weekenden en vakanties mee. Wat een leuk werk! Daarom ben ik een aantal jaar geleden, naast mijn werk in de kinderopvang, de cursus "honden en kattenbesluit" gaan volgen. Daarnaast heb ik ook de cursus "EHBO voor kat en hond" gedaan. Intussen ben ik gestopt in de kinderopvang en is dit mijn werk geworden.


Met vriendelijke groet,


Wil en Annie

Rob en Bregje