Dierenhotel de Veldhoven

Verblijven


Onze verblijven zijn voorzien van hondenmanden met deken of handdoek, etensbakken, waterbak en achtergrond muziek. Onze ervaring is dat muziek op de achtergrond vertrouwd en dus rustgevend werkt voor de honden. 


Wij proberen honden altijd zoveel mogelijk met een maatje in 1 hok te doen. Honden zijn roedeldieren en vinden het vaak prettig om niet helemaal alleen te zijn. We bekijken natuurlijk goed wie een goed maatje zou kunnen zijn voor uw trouwe vriend. 
Als uw hond niet met een andere hond samen kan dan komt hij/ zij alleen in een hok.


Iedere hond heeft een eigen mand. Ook zijn er voldoende speeltjes aanwezig. Maar mocht u graag eigen spullen meenemen dan mag dit altijd. Dit is wel op eigen risico. Bezichtigingen


Wilt u een keer komen kijken? Dat mag natuurlijk! Bel even voor een afspraak. Wij laten u dan zien waar de honden verblijven. Op deze manier kunnen we ook meteen even kennis maken. Zo ziet u waar en bij wie u uw trouwe vriend achter laat.
In vakantie- en drukke periodes zijn bezichtigingen helaas niet mogelijk. Wij laten namelijk altijd lege verblijven zien i.v.m. de rust van onze gasten. Helaas merken wij dat door de drukte de bezichtigen weinig mogelijk zijn. Onze excuses hiervoor.